Tanárok

A Pritt olyan márka, amely tényleg törődik a gyermekek nevelésével, segíti kognitív  képességeik és kézügyességük fejlődését. A Pritt termékek összetételét az évek során úgy alakították ki, hogy az megfeleljen a gyermekek igényeinek. Rögtön megtapad és megfelelő száradási idővel rendelkezik, hogy utána lehessen igazítani. De ami a legfontosabb, biztonságos és megfelel az EN71 szabványok előírásainak (az uniós szabályozás a játékok biztonságosságának területén), mivel a ragasztómassza 90%-ban természetes, burgonya keményítő és cukor alapú összetevőket tartalmaz, amelyek helyettesítik a többi ragasztó stiftben megtalálható nyersolaj tartalmú anyagokat. A Pritt ragasztó olyan természetes, hogy szinte magunk is megcsinálhatjuk! Végezzen el egy kis kísérletet az osztályával és mutassa meg, hogyan kell a saját ragasztómasszájukat elkészíteniük!

Oktatási egységeink felfedezése

Kezdjünk kísérletezni a ragasztóval! Ezek az oktatási egységek segítenek az óravázlat megtervezésében, új tanítási elképzelések kialakításában és a ragasztóval kísérletező, interaktív órák előkészítésében. Oszlassa el a ragasztóanyagokat körülvevő rejtelmeket tanítványai segítségével és magyarázza el nekik a különféle típusokat, különlegességeket, alkalmazási területeket és egyéb érdekességeket. Meg fognak lepődni, mi mindent lehet tanulni ezekből a kísérletekből, és mivel még jó mulatságnak is tűnik a dolog, észre sem fogják venni, hogy mi mindent tanulnak közben!

A természetes ragasztó erejének megismerése

Csatlakozzon hozzánk egy interaktív utazásra a természetes ragasztó erejének megismerésére Pritt úrral! A Pritt ragasztó stiftje 90%-ban természetes összetevőkből készül*, mint amilyen a krumpli keményítő és cukor, amelyek a ragasztót elég erősség teszik, hogy megtartsa a gyerekek által összeragasztott munkákat. Tanítsa meg a diákoknak, hogyan lehet a krumplit felhasználni a Pritt ragasztó ceruzában és csatlakozzanak Pritt úr kalandjaihoz a krumpli üzemben! *vizet is beleértve

Társadalmi kezdeményezések

A Pritt világszerte szervez fenntarthatósági és társadalmi felelősségvállalási programokat, amelyek célja az ökológiai és társadalmi célok összeegyeztetése. Magatartási kódexünk alapvető része az ezen a területen felmutatott állandó fejlődés. A környezetvédelmi célokat, az egészségügyet és a biztonságot, valamint az emberi szempontokat elsőrendű fontosságú tényezőknek tekintjük, ezért a termékeink mindenekelőtt minden szempontból biztonságosak és ökológiailag elfogadhatóak. Ezzel a hozzáállással javítjuk a harmadik világ országaiban élő gyerekek tanulási körülményeit is azáltal, hogy meglévő iskoláikat felújítjuk vagy új iskolákat és szórakozási lehetőségeket építünk nekik.