Material Health Certificate

A jövő termékeinek létrehozása

Minden Pritt ragasztóstift megkapta a Cradle to Cradle intézet arany fokozatú anyagegészség tanúsítványát.

Ennek megszerzéséhez termékeink szigorú értékeléseken mentek keresztül, biztosítva, hogy minden alapanyag, csomagolás és gyártási módszer az emberi egészséget és a környezetet előtérbe helyezve kerüljön kiválasztásra, pozitív hatást gyakorolva a jövőbeli újrafelhasználásra és újrahasznosításra. Emellett folyamatosan lépéseket teszünk a megújuló energiaforrások használatába, a vízfogyasztás csökkentése és a gyártási hulladék minimalizálása érdekében.

Mindezt azért tesszük, mert a fenntarthatóság számunkra több mint egy divatszó: ez az alapértékeink része.

Mivel foglalkozik Cradle to Cradle intézet?

A Cradle to Cradle egy globális nonprofit szervezet, amely a körforgásos gazdaságra való áttérést támogatja, hogy biztonságos és felelősségteljesen előállított termékeket hozzon létre.

A különböző fenntarthatósági szabványok által preferált és elfogadott terméktanúsítvány kiállítóként ismerik el, és világszerte több száz vezető offline és online vállalat használja.

Csatlakozz hozzánk a fenntarthatósági utunkon!

Az innovatív, fenntartható folyamatok bevezetésével lehetővé tesszük az emberek számára, hogy megvédjék azt, ami igazán fontos a világukban.

Azzal, hogy a Pritt ragasztóstifteket választod, Te is csatlakozol hozzánk a fenntarthatósági utunkhoz, amely a jövő termékeit hivatott megalkotni.